Savet kako smršati 3-6 kg. za 5 nedelja i popraviti krvnu sliku

savet-kako-smrsati

Piše: Dušan Marinković,
planinar iz Beograda

 
 

Molimo vas da nas pratite i lajkate:

fb-share-icon
Tweet
Pin Share
 
 
savet-kako-smrsati
cropped-favicon.png

Već dugi niz godina moja porodica i ja koristimo funkcionalnu hranu.  U ovom tekstu želim da vam objasnim kako sam ja preko prijatelja došao do fukcionalne hrane, i kako su moji članovi porodice, videvši pozitivne promene na meni krenuli da me slede. Danas svi koristimo funckionalnu hranu i zahvaljujući Nutrilansu ne odlazimo u apoteku i doktoru, a to želimo i vama. 

Šta je funkcionalna hrana i kako smršati?

Kako smršati i šta je NUTRILANS funkcionalna hrana, hrana koja me je preporodila, je bila moja nabolja odluka u životu. Kao fanatični zaljubljenik u prirodu imam potrebu da sve svoje slobodno vreme provodim u dugim šetnjama, ili da osvajam planinske vrhove, pznate i nepoznate. Pitaće  neko, zašto je meni, pored sve moje fizičke aktivnosti, bila potrebna funkcionalana hrana? Hahaha, u tom grmu leži zec.

Po prriodi hedonista, uvek hedonista… Moja halapljivost, da ne kažem proždrljivost, dovela me je u situaciju da sam imao višak kilograma, pogoršanu probavu i zamarao sam se u pohodima na plainske visove. Pri penjanju na planinu morao sam često da se odmaram, tako da mi česte pauze nisu imponovale, i moji drugari su morali da čekaju na mene.

I tako , jednoga dana slučajno sretnem  školskog druga, koga nisam dugo video a koji je po vokaciji „kancelarijski pacov“. Posle klasika pozdrava, primetio sam da on, kancelarijski pacov, dobro izgleda, schlank , zategnut i baš veseo, zračio je neku čudnu zadovoljavajuću i pozitivnu energiju. „Stari , ti stvarno dobro izgledaš jeb…“ rekao sam.

Otišli smo u kafić. Prisećajući se prekrasnih školskih dana, jurnjave za loptom i svih drugih dečjih nestašluka ispričao sam mu o mojim problemima. Znao je za moju slabost prema gurmanluku, zagonetno se nasmešio i rekao: Eee , pa neka ti je, kad nećeš da se češće viđaš sa mnom, do sad si mogao da imaš rešenje za tvoj gurmanluk, višak kilograma, i verao bi se kao divokoza po planinskim liticama i vrhovima. Reče čovek i nastavi da pije svoj kapučino.

 
 
momci-u-kaficu

Ej, govori o čemu se radi, koje  to rešenje imaš za mene. Slavodobitno se okrenu prema meni, čak mi se malo i u lice uneo, i izgovorio samo dve reči: Funkcionalna hrana! …“Jedeš zdravo i živiš bogato prijatelju“, poentirao je. 

Kada je ovo izgovorio odmah su mi kroz glavu prošle sve one reklame o dijetama, gladovanju i td. kojih je u izobilju na internetu i novinskim stupcima. Rekao sam mu da ne smara i da sam ga skapirao, i da dijete, sirupi, suplimenti  i slična sra… nisu za mene. Realno gledano, ono što sam i sam znao, fizički sam aktivan, ali mi nešto malo nedostaje da svoj organizam dovedem na pravu meru. Razišli smo se.

Narednih par dana su mi stalno u glavi odzvanjale one dve reči koje je moj prijatelj izgovorio: Funkcionalna hrana! Nisam uspeo da odolim izazovu, polako sam shvatio da tu ima nešto korisno što ću dobiti, ostalo je da se malo bolje informišem. 

I počeo sam da guglam kako bih saznao šta je zaista ta jeb.. funkcionalna hrana, što vi ne morate da radite,   jer sam ja već to uradio i vi dobijate sve što je neophodno u ovom tekstu. Moram priznati da se nisam nadao ničemu što bi me oduševilo.

Posle kraćeg istraživanja naišao sam na naslov „Funcionalna hrana bez glutena“. Kliknuo sam na ove magične reči i one su me odvele na ovu stranicu.

Ovo trebate da znate!

Ovo moram da podelim sa vama. Sve je veoma jednostavno, potrebno je da uradite samo 2 (dve) stvari, a to su:

  1. Da saznate više o režimu ishrane, konkretane informacije iz prve ruke imate ovde od mene, i ja sam živi dokaz da to dobro radi i
  2. Da zakažete i obavite konsultacije sa stručnim timom kompanije koja poseduje znanje i iskustvo iz ove oblasti, a i sama proizvodi ovu hranu, da ne oklevate i mučite sebe, već još danas zakažite konsultacije, samo kliknite ovde.
 
 
cropped-favicon.png

Kako sam ja uspeo da za 5 nedelja skinem 5,3kg. i poboljšam krvnu sliku

Pošto sam se informisao i saznao šta je funkcionalana hrana, doneo sam odluku da se podvrgnem nutrilans režimu ishrane. Ali naravno kao i svaki skeptik nisam bio suguran šta ću sve dobiti primenom tog režima i doneo sam odluku da napravim rigoroznu kontrolu tog i takvog režima ishrane. 

Znam, vi se sada osećate kao i ja pre 8 godina, kako znam, jer sam ja bio na vašem mestu, vi nažalost niste još uvek na mom, zato i želim da podelim moje iskustvo sa vama i razbijemo sve tabue i nedoumice što se ovg režima ishrane tiče! 

 

Test: Pošto su lekarske dijagnoze i laboratorijske analize individualne stvari, i tajna svakog pojedinca, ja neću ovde iznositi te podatke ni o meni a ni o bilo kome. Dakle , govoriću o opštim stvarima u tom delu. Jedino čime mogu da se bavim su uopštene stvari i problemi koje svako od nas ima a za koje ne treba i ne sme svako da zna. 

Verujem da ovim nisam poljuljao vaše poverenje i da ćete nastaviti sa čitanjem. Ali, ako i sada odustanete od čitanja najsrdačnije vam se zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili da biste došli do ovih redova. Još jednom veliko hvala na poverenju!!!

Uuuh.., dosta patetike, rasplakaću još nekoga od vas. Idemo na korake i na novi stil života!

Redosled koraka koje sam uradio

Pošto sam se informisao i saznao šta je funkcionalana hrana, doneo sam odluku da se podvrgnem nutrilans režimu ishrane. Ali naravno kao i svaki skeptik nisam bio suguran šta ću sve dobiti primenom tog režima i doneo sam odluku da napravim rigoroznu kontrolu tog, i takvog režima ishrane. 

Znam, vi se sada osećate kao i ja pre 8 godina. Kako znam, ZNAM jer sam ja bio na vašem mestu, vi nažalost niste još uvek na mom, zato i želim da podelim moje iskustvo sa vama i razbijemo sve tabue i nedoumice što se ovg režima ishrane tiče! “Šta bi dao da si na mom mestu?”

 

Postajem naporan, evo nešto za opuštanje, a onda idemo dalje: Nekada, u prošlosti, kaže legenda, ili je to samo dobar vic, ne znam, ali nije ni bitno.

Priča ide ovako: Čoveku je bilo svega preko glave. Imao je dugo vremena ogromne probleme sa kojima se nosio, ali na kraju je odlučio da za njega život više nema smisla i doneo je najgore moguću odluku u životu, da sebi bešenjem oduzme život.

Uzeo je konopac i uputio se put reke. Kretao se obalom i istraživao dobru granu za svoj čin. I, to je to, našao je pogodno mesto, drvo i debelu granu. Zabacio je konopac i obavio sve pripreme. Svezao je omču oko vrata i otisnuo se put reke. Njihao se jednom tamo, jednom vamo i… trula debela grana je popustila i pukla pod teretom nesretnog čoveka. Upavši u reku čovek je počeo besomučno da mlatara rukama, i nekako se, na jedvite jade dokopao obale.

Zastao je, gledao drvo, granu, reku i srećan ili beznadežan prokomentarisao:

„Jeb… ti moje bešenje zamalo da se udavim“, po mojim saznanjima ova priča dolazi sa juga Srbije, autor nepoznat, a epilog ste upravo pročitali.

 

Kontrola telesne težine

Proveru telesne težine izvršio sam uz prisustvo meni dragog komšije, koga sam pozvao da proverimo tačnost vage i popijemo po jednu… U prijatnoj atmosferi i raspoloženju zapisao sam datum i svoju težinu.

Konsultacija sa timom kompanije Nutrilans

Posetio sam kontakt stranicu na sajtu kompanije i zakazao konsultacije, odradite klikom na sliku!

Analiza krvi i test na šećer u krvi

Odlaskom u dom zdravlja, ličnog lekara ili neku privatnu zdravstvenu ustanovu obavite ove preglede, na ovaj način imaćete pravi uvid u efikasnost proizvoda koje koristite.

Odabir proizvoda

U direktnom kontaktu (offline ili online) dobijate analizu vaših problema i uvid u proizvode koje ćete izabrati u zavisnosti od vaših problema , potreba, i ukusa. Sa Nutrilans proizvodima živite zdravo i bogato!

Danas kupujete proizvod

Pošto ste na osnovu svega napred navedenog izabrali proizvod, danas online ili offline kupujete proizvod po vašem izboru i potrebama.
a) online – putem interneta, b) offline – odlaskom u biošpajz trgovinu

 

Kontrola telesne težine

Ponvo sam stao na vagu i bio sasvim zadovoljan postignutim. Skinuo sam 5,3 kg. i sada sam konačno mogao da moje alpinističke cipele sa lakoćom obujem i svežem.

 

Mene ste već  ( kroz ovu moju ispovest) donekle upoznali, uz mene su i moji članovi porodice, i oni takođe koriste funkcionalnu hranu, jer su pred svojim očima videli mene i imali živi dokaz da to efikasno radi. I da se prvi pozitivni rezultati osete već nakon 15-ak dana konzumiranja.

Morate biti disciplinovani u režimu ishrane i sami sebi odrediti dinamiku, tj. koji obrok ili užinu želite da zamenite funkcionalnom hranom. Pridržavajte se pravila koja ste sami sebi postavili. Molim vas da ovo dobro zapamtite!

cropped-favicon.png

Evo ko još sve upražnjava Nutrilans režim ishrane:

Mene ste već  ( kroz ovu moju ispovest) donekle upoznali, uz mene su i moji članovi porodice, i oni takođe koriste funkcionalnu hranu, jer su pred svojim očima videli mene i imali živi dokaz da to efikasno radi. I da se prvi pozitivni rezultati osete već nakon 15-ak dana konzumiranja.

Morate biti disciplinovani u režimu ishrane i sami sebi odrediti dinamiku, tj. koji obrok ili užinu želite da zamenite funkcionalnom hranom. Pridržavajte se pravila koja ste sami sebi postavili. Molim vas da ovo dobro zapamtite!

zoran-i-zeljko
Željko Vasić - estradni umetnik
zoran-i-jelena
Jelena Jevremović – pevačica, glumica, gastronom i umetnik kuvanja
nutrilans-na-planini
Dušan Marinković – alpinista u Iranu – planina DANOVAN – na vrhu od 5.671 m

Ovi ljudi na slikam su stvarne osobe, većina od nas ih poznaje, i oni su višegodišnji korisnici funkcionalne hrane tj. proizvoda Nutrilans kompanije. Zahvaljujući gosp. Zoranu Roksandiću, vlasniku Nutrilans kompanije, imao sam priliku da ove ljude a i mnoge druge lično upoznam na grupnim treninzima i konsultacijama.

Na tim našim susretima razmenjujemo svoja iskustva i proširujemo znanje o našem organizmu, šta je, a šta nije dobro za naš imunitet i metabolizam. Hajde da vidimo nešto konkretno.

 

Šta je to funkcionalan hrana?

Funkcionalna hrana je hrana koja svojom funkcionalnošću utiče na različite aspekte zdravlja ljudskog organizma. Ona nije klasičan lek niti farmaceutski preparat, ali redovnom upotrebom funkcionalne hrane u vašoj ishrani može se dobiti kako preveventivni, tako i terapeutski efekat.

Funkcionalna hrana je prvobitno nastala u Japanu, a tokom vremena preko Amerike stigla je i u Evropu. Takva hrana danas predstavlja jedan od najzapaženijih i naperspektivnijih pravaca u Nutricionizmu i Dijetetici.

Komplementarna i sinergična sa svim medikamentoznim i fito-terapijama, našla je svoju široku primenu i u industriji hrane. Dakle, i hrana i lek.

Firma Functional Food Roksandic  d.o.o. je svojom jedinstvenom i patentiranom recepturom plasirala na srpskom tržištu prvi funkcionalni obrok primenljiv za sve uzraste. Koriste ga zdravi, bolesni, mladi i stari, a predstavlja doručak, večeru ili užinu.

Funkcionalna hrana predstavlja i obrok i terapiju.

Kao sirova tj. “živa” hrana, predstavlja potpunu suprotnost industrijskoj, “instant” i “fast food” hrani koja je doživela različite termičke tretmane I koja sadrži pregršt aditiva.

Terapija ili preventiva funkcionalnom hranom lišena je bilo kakvog rizika zato što se ne javljaju nikakve kontraindikacije niti sporedni efekti. Interakcije sa drugim preparatima nisu zabeležene tako da se može koristiti neograničeno vreme.

 

Funkcionalna hrana za svačiji ukus i džep

full_nutrilans-cokolada-removebg-preview
Čokolada
nutrilans-cimet
Cimet
nutrilans-đumbir
Đumbir
nutrilans-borax
Borax
close

Anti Kovid 19 Tretman!

Upišite vašu email adresu i preuzmite BESPLATNO PDF "Anti kovid 19 tretman kangen vodom".

Ne šaljemo neželjenu poštu! Pročitajte našu Politiku Privatnosti za više informacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *