Razmišljate li da smršate? Molim vas nemojte napraviti ove greške koje svi prave!

savet-kako-smrsati
Zoran Roksandić, nutricionista sa 30 godina iskustva:

Razmišljate li da smršate? Molim vas, nemojte napravite ove greške koje svi prave!

Instagram je prepun fotki na kojima svi imaju savršene figure, široka ramena i čvrste zadnjice. Ali šta je od svega toga  Photoshop a šta nije, i šta stvarno funkcioniše? Neke od ovih metoda su štetne za vaše zdravlje, zato bolje prvo čitajte ovaj tekst!
 

Piše: Zoran Roksandić

Šta ste pomislili? Aha, evo ga još jedan koji hoće… Ako razmišljate da smršate onda imate sreće da ste naleteli na ovu stranicu, jer ovde želim da vam konačno razjasnim svu misteriju i nedoumice koje imate oko mršavljenja.

Moje ime je Zoran Roksandić i radim kao nutricionista već 30 godina. Odmah da razjasnimo cilj ovog teksta nije da vi kupujete proizvode od mene, već da shvatite koji režimi mršavljena postoje, koje su cene, šta je realno i kako da ne naudite svom zdravlju.

Da li ćete koristiti moje usluge ili usluge mojih kolega, meni je potpuno sve jedno, ja samo hoću da vam prenesem prave informacije do kojih je danas veoma teško doći. Pa idemo redom.

 

Kako zdravo smršati i kako to stvarno radi?

Veoma jednostavno.  Trenutno su razne dijete i vežbanje ključni načini mršavljenja ali u budućnosti bi se i to moglo promeniti. Evo šta neka istraživanja najavljuju kao načine za skidanje kilograma u skoroj budućnosti:

  • vakcine protiv gojaznosti,
  • aroma terapijski flaster,
  • genetska terapija,
  • tablete za kontrolu apetita i dr.

Ok, da se vratimo u sadašnjost. 

Čitam na oglasima: efikasno sredstvo za mršavljenje –sigurno gubite 10-15 Kg mesečno. Napravljeno u saradnji Doktora i Nutricionista.

Mi u našem timu ne radimo tako. Kod nas možete da smršate „samo“ 3-5 Kg mesečno. Ne nasedajte reklamama! Šta ste pomislili? Aha, evo ga još jedan koji hoće… Ako razmišljate da smršate onda imate sreće da ste naleteli na ovu stranicu, jer ovde želim da vam konačno razjasnim svu misteriju i nedoumice koje imate oko mršavljenja.

Moje ime je Zoran Roksandić i radim kao nutricionista već 30 godina. Odmah da razjasnimo cilj ovog teksta nije da vi kupujete proizvode od mene, već da shvatite koji režimi mršavljena postoje, koje su cene, šta je realno i kako da ne naudite svom zdravlju.

Da li ćete koristiti moje usluge ili usluge mojih kolega, meni je potpuno sve jedno, ja samo hoću da vam prenesem prave informacije do kojih je danas veoma teško doći. Pa idemo redom.

 

Hajde da pogledamo šta se sve nudi na tržištu:

Vidim da su proizvođači ovih meseci, bili baš vredni. Sudeći po sastavu svih sirupa primećujem da Resavska škola prepisivanja još radi…

Sirupi za mršavljenje:

AMAZON -biljni sirup za detox i mršavljenje

Sastav : Lan, Ječmeni Slad, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet, Đumbir, Kurkuma, Guarana, Spirulina

NATURAL FIT – biljni sirup za detox i mršavljenje

Sastav : Lan, Kim, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet, Đumbir, Kurkuma,

ZLATNE KAPI – sirup za mršavljenje

Sastav : Lan, Rogac, Jabukovo Sirće, Cimet, Med Kukuruzna svila.

 

SIRUP S1. – Sirup za mršavljenje

Sastav: Lan, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet, Kurkuma, Đumbir

HONEY SLIM – Sirup za mršavljenje

Sastav : Lan, Zeleni čaj, Cimet, Med

Zaključak

O efektima i rezultatima nemogu da sudim jer još nemam autentična svedočenja. O tvrdnjama i svedočenjima samih proizvođača, preko društvenih mreža, ipak imam određenu rezervu.
Zoran Roksandic – Nutricionista

 

Ok, malo smo izreklamirali konkureciju reći će neki. Neeee, ovo nije reklama već naša smelost da se suočimo sa realnošću, jer vašem telu je potrebna 100% organska, funkcionalna i GMO-free hrana. Pitaćete se, pa zar ovo nije ogranski i dovoljno da učinimo sebi dobro…? Vaš organizam treba da dobije hranu i sve ono što vas neće dovesti u situaciju, da čekate na spisku za skener, ugradnju stenta ili još mnogo gorih stvari nedaj bože!

 
spare-ribs
zdrava-hrana-bez-glutena

"Ako je sve u dijeti i vežbanju za skidanje kilograma, znači sasvim je sve jedno koju dijetu ili trening ću da izaberem"

Ne nikako! U slučaju invazivnog mršavljenja možete dobiti povišeni šećer kao što možete izgubiti menstrualni ciklus. Redukcija telesne težine je jedan ozbiljan i kompleksan problem i za njegovo rešavanje potreban je i individualni pristup. Ne rešava se vaš problem tako što ćete progutati 4-6 kapsula dnevno. Naš tim, nema u svom rečniku pojam DIJETA. Postoji samo jedan način (NUTRILANS — režim) ishrane koji polako i potpuno bezopasno dovodi do odličnih rezultata.

 

Sa lakoćom konačno, sami sečete nokte na nogama dok vaša voljena osoba, možda, pegla i sa osmehom gleda kako bez ičije pomoći, sečete nokte na nogama.

Sada se ponovo radujete vožnji automobila, jer lako izilazite (ulazite) u vaš omiljeni auto. Odlazak u neki od mnogobrojnih trgovačkih centara je pravo uživanje.

Bez trunke razmišljanja pratite partnera u pohodu na stepenitše na putu ka omiljenim odajama. Rasterećeni tegoba iz prošlosti. Ponovo uživate u životu.

 

Vaš pas skakuće i veselo maše repom i raduje se šetnji koja sledi, vi se potajno radujete, jer imate priliku da sretnete neke vama drage vlasnike pasa.

Uživate dok vam se ukućani dive kako ste spremili neki od vaših omiljenih obroka. Za stolom nemogu a da ne iskažu ushićenje veštinama i energiji koju imate. 

 

U društvu ste veseli i duhoviti i rado opet vuđeni. Svi hvale vaš izgled, svežinu smisao za humor. Takođe su i radoznali da im poverite tajnu vašeg novog izgleda.

 

Šta mi imamo što drugi nemaju? Imamo: višedecenijsko iskustvo i sa ponosom gledamo istini u oči. Naš ponos je "Funkcionalna hrana"

Postoje takozvani centri za mršavljenje gde uz “njihovu” dijetu morate da kupite barem 4,5 kutija razlicitih suplemenata.Uz naravno, paprene cene. Mi uz naše Nutrilans proizvode, ne prodajemo niti savetujemo kapsule i tablete.

Svi dragoceni Nutritijenti mogu se unositi putem hrane

Sa Nutrilans obrocima sem vidljivog tj. subjektivnog osećaja, videćete i rezultate svoje krvne slike nakon samo 5 – 7 nedelja. E, to vam je bonus. Jedete, lagano mršavite i popravljate ono što možda odskače od optimalnih parametara.  Jedu nas svuda, na moru, planini. leti, zimi širom planete.
 

NUTRILANS — MADE IN SERBIA Nutrilans Nutrilans je 100 % prirodna mešavina dijetalnih biljnih vlakana (voća,povrća i leguminoza) koje pored vitamina I minerala,predstavljaju bogat izvor esencijalnih Omega-3– masnih kiselina.

Takodđe, u sastav Nutrilans proizvoda ulaze I prirodno – aromatične biljke: đumbir, kurkuma i cimet. To su začinske biljke koje imaju, jako(već klinički dokazano), bakteriostatsko, antiinflamatorno i antikancerogeno dejstvo.

Poznata je napr.  sinergija Cimet začina kod redukcije povišenih vrednosti šećera u krvi. U samoj proizvodnji Nutrilans proizvoda, nisu primenjena nikakva hemijska sredstva niti su dodati bilo kakvi aditivi, kao sto su veštačke boje, zasladjivači, arome, emulgatori, konzervansi (obeležavju se E – brojevima). 

Sta je Funkcionalna hrana ? 

Funkcionalna je hrana koja svojom funkcionalnošću deluje detoksikujuće, preventivno i terapeutski. Funkcionalna je hrana, koja je komplementarna i sinergična sa svim medikamentoznim i fito – terapijama. 

Pojam i uopšte naziv potiče iz Japana, ranih 80-ih godina i koristi se, već decenijama na Zapadu. Zbog konzumiranja Industrijske i Fast Food hrane, lošeg vazduha, konzumacije svežeg voća i povrća sa ostacima pesticida i herbicida, upotrebe loše ili bakteriološki neispravne vode, došlo je do nužne potrebe za prevencijom i kompletnom detoksikacijom organizma. 

Ljudski organizam je takodđe pun parazita koji su uzročnici raznih bolesti. Ostaci radioaktivnog uranijuma (radionukleidi kao posledica bombardovanja) jopš su prisutni u tokovima hrane. 

Funkcionalni obrok Nutrilans je naš odgovor na takve probleme. Njega koriste i zdravi i bolesni, mladi i stari, sportisti i rekreativci a predstavlja zamenu za obrok (doručak, večera ili užina). Eto, malo smo se hvalili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *